Zoals altijd (behalve tijdens de pandemie!) geeft La Bonne Espérance weer een Kerstconcert

Voor een compilatie van dit optreden: klik hierop.

Eindelijk, na jaren afwezigheid mogen wij eindelijk weer een kerstconcert geven. En wat voor één! Een heel bijzondere uitvoering van “A Christmas Carol” het beroemde werk van Charles Dickens. Met in de hoofdrol Scrooge, wie kent hem niet, de narrige gierige verbitterde oude vrek wiens leven dankzij het bezoek van 3 geesten gedurende de kerstnacht een andere, heel positieve, wending krijgt.

Frits Lambrechts, kent u hem nog, kruipt in de huid van Scrooge? Frits Lambrechts is een acteur van naam en faam. Hij heeft in eindeloos veel televisierollen geschitterd zoals bv in Baantjer en Ja zuster nee zuster. Talloze commercials verrijkte hij met zijn kenmerkende verschijning. Wie herinnert zich nu niet de wat knorrige man in zijn scootmobiel tijdens een boodschappenrondje in een supermarkt?  Frits leende zijn zeer herkenbare stem aan een veelheid van animatiefiguren. Deze veelzijdige acteur vertolkt Scrooge in onze uitvoering van “A Christmas Carol” het overbekende werk van Charles Dickens. Een prachtige voordracht wordt afgewisseld met fraaie koorzang. Onze vaste dirigent, Math Dirks, heeft de teksten op zo een wijze bewerkt dat Frits Lambrechts fantastisch tot zijn recht komt.

Irene Meeuvis zal u en ons met haar prachtige stem wegvoeren naar hemelse sferen.

Het concert staat onder de muzikale leiding van onze vaste dirigent Math Dirks. Alison Black begeleidt ons op de piano.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avond genieten en ontspannen in Theater De Schalm te Veldhoven. Aanvang 20:15. Kaartjes zijn te koop via de website van Theater De Schalm.  Wees er snel bij, de voorgaande jaren waren steevast vroeg uitverkocht.

 

Datum

23 dec 2022
Verlopen!

Tijd

20:15 - 21:45

Locatie

Theater De Schalm
Theater De Schalm, Veldhoven