A Christmas Carol gaat helaas niet door!

De afgelopen jaren was het een traditie, dat het Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’ een Kerstconcert in Theater De Schalm geeft.

Dit jaar, het jubileumjaar van het koor (150 jaar oud!), een bijzondere gebeurtenis. Samen met de toneelgroep Philips’ Toneel brengt het koor een familievoorstelling van “A Christmas Carol”, naar de vertelling van Charles Dickens. Een voorstelling waarin toneel en muziek samen opgaan en u van harte uitgenodigd wordt af en toe mee te zingen.

A Christmas Carol verhaalt over Scrooge, een rijke maar zeer gierige man, die alleen bezig is met geld verdienen en geen oog heeft voor de wereld om hem heen. Iets wat heden ten dage helaas nog altijd voorkomt.

Op Kerstavond wordt Scrooge bezocht door drie geesten en hem op een bijzondere manier confronteren met zichzelf en met zijn weerzinwekkende praktijken.

Het is de vraag of Scrooge er iets mee doet; stapt hij in het licht of blijft hij zijn donkere praktijken voortzetten?

Een lichtvoetig sprookje in de Kersttijd, een sprookje over goed en kwaad en de keuze die we  daarin kunnen maken.  Wat het extra speciaal maakt is dat een aantal kleinkinderen van de zangers van “La Bonne” meedoet.

Een sfeervolle en muzikale voorstelling onder de regie van Sara-Joan van der Kallen van Philips’ Toneel.

La Bonne staat onder leiding van Math Dirks en de begeleiding op de vleugel wordt verzorgd door Marjan Fey.

Kaartverkoop: Theater De Schalm.

 

Datum

17 dec 2021
Verlopen!

Tijd

20:15 - 22:30